POKé PERFECT DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Perfect Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

5 jan 2024 om 9:42 kwaliteit van het eten erg matig, ook heel weinig voor de prijs. Standaard bowls `beter dan de zelf samengestelde bowls
16 dec 2023 om 21:17 to much rice./ few chicken./to expensive
1 dec 2023 om 19:59 De poke bowl was erg lekker
27 nov 2023 om 11:12 Bestelling werd geannuleerd, na 4x bellen toch gebracht
25 nov 2023 om 19:40 Aangegeven bezorgtijd volgens de app werd 4 maal gewijzigd. Van 25 minuten tot uiteindelijk 75 minuten
26 okt 2023 om 21:22 Eten was weer lekker!
23 okt 2023 om 21:39 Ze waren het bestek en de sojasaus vergeten terwijl ik daar wel voor had betaald.
17 sep 2023 om 10:07 Bezorging prima, op tijd, geen aanmerking. Erg teleurgesteld over het eten; het was veel rijst & sla, voor de overige toppings had ik een vergrootglas nodig, met wel geteld 3 stukjes tonijn.
5 sep 2023 om 17:28 Ik heb mini loempia`s besteld en elke loempia was open (ontploft in de frituur pan) en had geen vuling. Er was zelfs een gyoza vastgekleefd aan de loempia. Echt dit kan je niet opsturen naar je klant. Dit is de laatste keer dat ik bij ze bestel.
19 aug 2023 om 20:59 Het eten was op tijd en van goede kwaliteit
28 jul 2023 om 10:01 Voor de tweede keer niet gekregen wat ik had besteld. Ook een vrij leeg bakje, beetje jammer.
27 jul 2023 om 19:30 Heel erg basic en weinig toppings